Resensiestelsel
Wat is Review System
Review System is 'n funksie wat spanne toelaat om meer gedetailleerde beheer oor die inhoud van hul dokumentasie te hê deur 'n nuwe gebruikersrol, die Resensent, wat verantwoordelik is vir die verifiëring en goedkeuring van enige veranderinge wat aan die dokumentasie, inhoud van dokumentasie of ruimte-instellings gemaak word.
Die Review System kan op Space-vlak geaktiveer word. Alle nuutgeskepte Spaces het Review System AF by verstek. 'n Administrator kan die Review System handmatig vir elke ruimte aktiveer. Op hierdie manier kan u beter beheer oor die inhoud van u publieke portale hê terwyl interne span Spaces buite die Review System gehou word vir vinniger wysigings.
Wat gebeur wanneer 'n Draft vir 'n dokument geskep word:
- 'n Draft-weergawe van die dokument sal geskep word en kan deur gebruikers gewysig word
- Die Original-weergawe word behou, en u kan tussen die Original- en Draft-weergawes wissel
- As u u Space publiseer, sal slegs die Original-weergawe gepubliseer word.
- 'n Draft-dokument kan deur 'n Reviewer hersien en saamgevoeg word
- 'n Draft kan deur 'n Reviewer hersien en verwerp word; hierna word die Draft uitgevee
Hoe om die Review System te aktiveer
Gaan na Space Settings / General Tab en skakel die Review System ON of OFF

Wysig, hersien en voeg dokumente saam
Sodra die Review System geaktiveer is, sal die wysigingsvloei van 'n dokument verander. U sal nou 'n draft moet skep vir elke dokument wat u wil wysig. 'n Dokument kan slegs een aktiewe draft hê en sal vir almal beskikbaar wees om te sien en te wysig.
Gaan na enige dokument en betree Draft mode deur op die Wysig konsep-knoppie vanaf die dokumentopsiebalk te klik

'n Konsep word geskep, en nou kan u die dokument begin redigeer. U kan bo die dokumenttitel sien dat u 2 weergawes van die huidige dokument het: Original en Draft.
Elke keer wanneer u na 'n dokument navigeer, sal u die Original-weergawe sien. Indien u wil redigeer, skakel handmatig oor na die Draft-weergawe

Terwyl u 'n konsep redigeer, klik die Hersiening-knoppie aan die regterkant van die dokumentopsiebalk om:
- Bekyk Diff
- Versoek hersiening
- Hersien & Voeg saam

Bekyk Diff - hierdie opsie sal 'n nuwe venster oopmaak waar u al die veranderinge kan sien wat aan die konsep gemaak is in vergelyking met die oorspronklike.

Versoek hersiening - hierdie opsie sal 'n kennisgewing stuur aan die gebruikers met Review-toestemmings in hierdie Space. Gebruik dit wanneer u u werk voltooi het en validering vanaf 'n Reviewer benodig.
Indien u 'n Reviewer is en hierdie kennisgewing ontvang, klik eenvoudig daarop en dit sal u na die genoemde dokument neem.

Hersien & Voeg saam - hierdie opsie is slegs beskikbaar vir gebruikers met Review-toestemmings.
Indien u 'n Reviewer is en Review & Merge of Discard a Draft wil uitvoer, klik op hierdie opsie, en 'n nuwe venster sal oopmaak met 'n Diff-aansig van die veranderinge en 2 knoppies: Discard Draft en Merge Draft.
Deur op Discard te klik sal die Draft uitgevee word en na die Original-weergawe terugkeer
Deur op Merge the Draft te klik sal die Original-weergawe vervang word.

Hersien en Publiseer
Terwyl Review System vir 'n Space geaktiveer is, word 'n nuwe stap bygevoeg voordat u publiseer.
Die Publish-knoppie word nou vervang met Review & Publish.
Review & Publish is 'n nuwe venster wat u sal toelaat om alle veranderinge wat sedert die laaste publisering van die Space gemaak is, te hersien.
Hier is hoe dit werk:
Documents - hier sal u 'n lys van nuut bygevoegde dokumente en verwyderde dokumente sien
Hierdie kieslys is bloot informatief, en u kan geen aksies hier oor die dokumente uitvoer nie.

Drafts - hierdie kieslys wys alle dokumente wat 'n aktiewe Draft het.
As u Review-toestemmings het, kan u die drafts direk vanaf hierdie kieslys Merge en dan die Space publiseer.

Space Settings - analiseer veranderinge wat aan Space Settings gemaak is

Navigeer na u gepubliseerde inhoud
