Hallitse organisaatiota
2 min
Organizationin hallintaa varten sinun täytyy siirtyä kohtaan User Preferences -> Organizations ja ylläpitää seuraavia käyttäjäryhmiä.
Superadmin, Administrators ja Team members ovat oletusryhmiä. Lisäksi voit määrittää Custom groups -ryhmiä.
Käytä ryhmiä hallitaksesi pääsyä kuhunkin Spaceen yhdessä luku-/kirjoitusoikeuksien kanssa - Tiimin käyttöoikeuksien hallintaKuinka hallita pääsyä tiettyihin Spaceihin
- Pääkäyttäjä on yhden henkilön ryhmä, jolla on oikeus määrittää muita ylläpitäjiä.
- Superadmin-rooli annetaan käyttäjälle, joka loi Organizationin (rekisteröityi Archbeehen).
- Superadmin voi vaihtaa minkä tahansa käyttäjän roolin Administratoriksi.
- Superadmin-rooli voidaan siirtää mille tahansa toiselle käyttäjälle.
- Ylläpitäjät (ja superadminit) voivat:
- kutsua ja/tai poistaa muita tiimin jäseniä;
- luoda käyttäjäryhmiä ja määrittää niitä käyttäjille;
- määrittää käyttöoikeuksia Spaceihin käyttäjäryhmille tai yksittäisille käyttäjille;
- määrittää tilaus- ja maksutiedot.
- Tiimin jäsenet voivat osallistua kaikkiin jaettuihin Spaceihin.
- Kun kutsut uuden käyttäjän Archbeehen, oletusoikeudeksi asetetaan Team members, ja heillä on pääsy kaikkiin Spaceihin.
- Vaihtaaksesi tiimin jäsenen roolin Administratoriksi siirry kohtaan Account Settings -> Organizations -> Tunnista tiimin jäsen -> Napsauta vihreää plusmerkkiä ➕ GROUPS-sarakkeen alla ja lisää hänet Administrators-ryhmään.
- Mukautetut ryhmät voidaan luoda, ja niitä voidaan käyttää käyttöoikeuksien määrittämiseen Spaces-asetusalueella.
- Superadmin tai Administrator voi luoda Custom Groups -ryhmiä.
Kuinka siirtää superadmin-rooli
Superadmin voi vaihtaa roolin minkä tahansa muun tiimin jäsenen kanssa.
Siirry kohtaan Account Settings -> Organizations -> Tunnista tiimin jäsen -> Napsauta vihreää ylänuolta ⬆ vaihtaaksesi roolin ACTIONS-sarakkeen alla.

Kun rooli on siirretty, toimintoa ei voi peruuttaa.
Have a question?
Our super-smart AI, knowledgeable support team and an awesome community will get you an answer in a flash.
To ask a question or participate in discussions, you'll need to authenticate first.