Avaruusryhmäasetukset
3 min
Ominaisuuden Avaruusryhmäasetukset avulla voitte hallita useiden tilojen asetuksia samanaikaisesti. Tämän ominaisuuden avulla voitte määrittää kaikkien tilaryhmän tilojen asetukset keskitetysti, joten jokaista tilaa ei tarvitse päivittää erikseen.
Keskeiset ominaisuudet
- Keskitetty asetusten hallintaHallitkaa kaikkia tilaryhmän tilojen asetuksia yhdestä erillisestä osiosta.
- Automaattinen synkronointiKaikki tilaryhmän asetuksiin tehdyt muutokset välitetään automaattisesti kaikkiin nykyisiin ja uusiin ryhmän tiloihin, jos synkronointivaihtoehto on käytössä.
- AjansäästöTämä vähentää aikaa ja vaivaa, joita tarvitaan jokaisen tilan asetusten päivittämiseen erikseen – erityisen hyödyllistä suurille dokumentaatiosivustoille.
Mukauta asetuksia
Kun olette luonut tilaryhmän, siirtykää tilaryhmänne vieressä olevaan ⚙️ -painikkeeseen ja antakaa sille haluttu nimi.

Tilaryhmän nimi
Muutokset välitetään kaikkiin uusiin tai olemassa oleviin tilaryhmän tiloihin.
Linkitä tai poista tilaryhmän asetusten linkitys
Oletusarvoisesti kaikki asetukset on tilatasolla linkitetty tilaryhmänne asetuksiin.

Linkitetyt tilaryhmän asetukset
Napsauttakaa 🔗 -painiketta poistaaksenne linkityksen, jos haluatte muuttaa asetuksia tilakohtaisesti.

Linkitys-/linkityksen poistopainike
Have a question?
Our super-smart AI, knowledgeable support team and an awesome community will get you an answer in a flash.
To ask a question or participate in discussions, you'll need to authenticate first.